Korai magömlés

Szexuálisan aktív férfiak elég nagy részének támadnak gondjai a potenciával alkalmanként vagy gyakran. A szexuális gondok előfordulása tipikusnak is mondható a stresszes hétköznapok okán, melyek érintik az élet minden részét. Általában merevedési zavar és korai magömlés teszi nehezebbé a férfiak mindennapjait, akiknek nagy része nem meri felvállalni a problémát. A baj takarása csak nehezebbé teszi a probléma megoldását és késlelteti a gyógyulás folyamatát.

Korai magömlés

Megoldásra váró feladat: korai magömlés gyógyítása. Az orvostudomány korszerű technológiával áll az érintettek rendelkezésére, akiknek módjában áll kiválasztani azt kezelési módszert, ami a gondok végleges megoldását jelenti. A kiindulási pont a gyógyulás irányában a probléma pontos felismerése és annak elfogadása, hogy lépni kell a gyógyulás érdekében.

 

Korai magömlés leküzdése dapoxetine gyógyszerrel

Korai magömlés a világon élő férfiak közül 35-40%-ot érint. Az Amerikában készült felmérések alapján a szexuálisan aktív hímnemű egyének egyharmadát érinti. Egyértelmű, ha a kutatók megpróbálnak olyan készítménnyel előállni, amely segít a korai magömlés leküzdése problémáját kezelni.

2006-ban a minnesotai egyetem kutatói arról számoltak be, hogy végére értek egy új készítmény kísérleteinek, melyek nemi probléma kezelését teszik lehetővé. 12 hetes klinikai kísérletnél mérték fel hogyan hat a Dapoxetine készítményként megjelent orvosság a korai magömlés leküzdése, illetve az ejakuláció visszafogásában.

2600 férfi vett részt a programban, és Dapoxetine 30, illetve 60 mg-os dózisát váltva szedték. A vizsgálat eredménye a korai magömlés leküzdése folyamán, hogy a 30 mg hatóanyag tartalmú szert használva a magömlés ideje 2 perc 47 másodpercre, a 60 mg-os készítménynél pedig 3 perc 19 másodpercre nyúlt azoknak a férfiaknak az ejakulációs ideje, akik azonnal ejakuláltak, amint hímtagjuk a vaginába ért. A szakemberek elmondása alapján az új készítmény jól tolerálható és kockázat nélkül alkalmazható szemben a SSRI készítményekkel, amelyek alkalmazásáról ellenérzések kerültek felszínre az elmúlt évek során. Végre megszületett korai magömlés orvoslás során létrehozható tökéletesen alkalmas készítmény! Dapoxetine jó néhány elnevezéssel került forgalomba, legkiemelkedőbb változata a P-force nevű készítmény, amelyben már Viagra hatóanyag is található, így a nemi gondok már semmilyen formában sem veszélyeztetik a alkalmazóját, mert korai magömlés leküzdése céljából, és merevedési zavar ellen is kitűnő.

Korai magömlés leküzdése egyéb gyógyszerekkel

Szexuális problémák tapasztalása esetén sokan megijednek, mondván, akkor már nem is férfiak. Nem uralják már a testüket? A kérdést sokan tették már fel, ugyanis korosabb és ifjú korú szintúgy érintett lehet a problémában, mely vagy erekciós problémák vagy korai, illetve kései magömlés formájában mutatkozik meg. A férfiak leginkább a hálószoba csődtől rettegnek, amely meghatározza az élet többi területét is a hálószobán kívül.

Magömlés késleltető kenőcsök, spray-k alkalmazása javasolt, melyek helyi érzéstelenítéssel oldják meg az ondó visszatartásának kérdését. Az idegvégződések ingerlése abbamarad, és magömlés ideje elhúzódik.

Óvszer használatával is elnyújtható a nemi aktus, de a tényleges javulást csak egy mindenre kiterjedő szakszerű terápiával érhető el . Negyed-fél éves terápia javallott az érintetteknek, melynél a szükséges készítmény meglelésében az orvos tud segítséget nyújtani. Hozzáértők szerint: a korai magömlés házi praktikákkal nem orvosolható, ezért ajánlatos minél gyorsabban szakorvost felkeresni. Az orvostudomány fejlettségének köszönhetően, ma már számos gyógy készítmény szerezhető be, amikkel korai magömlés megszüntetése nem okoz problémát.

 

Korai magömlés leküzdése segítséggel

Szexuális zavarok jelentkezésekor, a kérdés mindig az, tenni vagy nem tenni valamit. Ha a férfinak korai magömlés leküzdése okoz gondot, ajánlott a problémával való mielőbbi szembenézés, mert kellő időben felismerve a betegséget, hatásosan lehet orvosolni. Szakorvos felkeresését nem kell szégyellni és az aggódás is hamarabb elmúlik, ha érzi a páciens, van megoldás a problémájára. A világban sok férfi küzd ezzel a jelentős szexuális gonddal, ez ösztönzi a tudósokat, akik kutatják a az eredményes gyógymódot, mellyel korai magömlés megszüntetése nem bonyolult és  a szervezetet sem terheli meg.

A kutatások alapján  szexuálpszichológus szolgáltatásainak igénybevétele javasolt vagy szakorvosi segítség adott esetben. Urológus gyulladás enyhítő orvosságokkal tudja a prosztatát kezelni, ezzel egyidejűleg a szexuálpszichológus párterápiával oldja fel a lélekben lakozó feszültséget. Ha belgyógyászati rendellenességek nincsenek, csakis pszichés problémák okozhatják a korai magömlést.

 

Korai magömlés leküzdése egyedül

A szakemberek véleménye, hogy a páciensnek segítségre van szüksége a korai magömléssel való küzdelemben, mert szükség van némi fogózóra, milyen módon történjen a probléma kezelése. A sorozatos szexuális csőd okozta gátlásosság leküzdése csak  nagy kitartással lehetséges, ha a férfi szilárdan elhatározza, hogy legyőzi félelmeit és kontrollálja testét.

Korai magömlés ellenszere

El kell jutni odáig, hogy felismerje azokat a jelzéseket, amelyek megelőzik az orgazmust, melyeket preejakulációs jeleknek nevezzünk. Az egyéni felismerése ezeknek a „tüneteknek” meghozza az eredményt; akkor néhány együttlétet követően már érezhető változást észlelhet a nemi életében, mely helyrebillenti a betegönbizalmát. Ha kiderül, hogy a páciens tudja kontrollálni testét, akkor már a gyógyulás útjára lépett. A korai magömlésből történő kigyógyulás az  akaraton múlik, ha mindez mégis kevés, akkor rendelkezésünkre áll a kitűnő Dapoxetine gyógyszer, amely végleges megoldást kínál a problémára.

 

Korai magömlés leküzdése elszorításos módszerrel

A korai magömléstől való megszabadulás magunkban nagyobb falat, mint azt gondolnák. Megfelelő akaraterő mellett azonban sikerülhet. Megfelelő gyakorlatok megtanulásával a nemi aktusok ideje növelhető, a korai magömlés leküzdése megvalósítható.

A korai magömléstől való megszabadulás folyamata maszturbációval indul, mely biztonságos helyzetet igényel. Az erekciótól a ejakulációig eltelt idő mennyiséget mérni kell. A fityma fel-le húzásával stimulálódnak az idegvégződések, melyek közelebb hozzák az ejakuláció idejét. Közvetlenül az ondó kilövellése előtt szorítást kell gyakorolni a makk peremére. Addig kell folyamatosan szorítani, amíg már nem érezni az orgazmus közeledését, ezzel a technikával a korai magömléstől való megmenekülés már nem csak elérhetetlennek tőnő álom, hanem tényleges  lehetőség.

Az eseménysor ideje alatt számolni kell a mozdulatokat és feljegyezni azok mennyiségét. Ha a magömlés veszélye elmúlt, folytatni kell a maszturbációt, a számolással egyetemben. A gyakorlás következtében, egyre inkább kitolódik az ejakuláció közeledtének ideje. Ha ez már száz százalékos, síkosító alkalmazásával van mód nehezíteni a helyzeten és a partnert is be lehet vonni a gyakorlásba.

A közös „produkció” gyümölcse korai magömlés megszüntetése szexuális edzésterv teljesítésével. A feltételes reflex létrehozása a cél, melyhez nagy mennyiségű próbálkozás szükséges hogy az eredmény megfelelő legyen.

 

Korai magömlés leküzdése a partner segítségével

Partner támogató hozzáállása nagy segítséget nyújthat a korai magömlés probléma megoldásában, ezért meg kell óvnunk magunkat attól , hogy a probléma okán kialakuló frusztráció tönkre tehesse a pár intim kapcsolatát. A szexuális gond megjelenése esetén a segítségkérés természetes folyamat, hisz egymagunk legyőzni a problémát nem biztos, hogy tudjuk.

Amennyiben a férfi elég elszánt megpróbálhatja egyedül is megoldani a problémát, azonban a technika elsajátításához érdemes partneri segítséget is igénybe venni. Az elszorításos technika alkalmazásával a férfi és partnere ismételheti az izgatástól a magömlésig tartó állapotot, ami az idő múlásával hosszabbodik. Ha már 10 percig megy, síkosító használatával nehezebbé tehető a gyakorlat. A szorítás a közösülésnél is megoldható, ehhez a leginkább javasolható testhelyzet, a lovagló póz. Kezdetben nehéznek bizonyulhat a nagy számú gyakorlás, rendszeresen csinálni kell!

Ha egy-két hónap elteltével sincs javulás, valószínűleg lelki eredetű problémák állnak a bajok hátterében. Korai magömlés leküzdése senkinek sem lehetetlen, csupán a testhezálló módszert szükséges fellelni ehhez és ez néha nem kevés időt vesz igénybe.

Ha megtett mindent a gyógyulás érdekében mégsem javul a helyzet, akkor sincs baj, hiszen Dapoxetin készítmény segít a korai magömléstől való megszabadulásban, és még a gyakorlatokat is elfelejtheti, hiszen az okát gyógyítja meg a Dapoxetine gyógyszer, ami végleges megoldást kínál a probléma leküzdésére. Amennyiben Dapoxetine készítményt szeretne rendelni, akkor kérem látogasson el weboldalunkon a rendelés menüpontra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a korai magömlés kezelésére létrehozott  kitűnő készítményről!

 

Korai magömlés leküzdésére Dapoxetine gyógyszer, ami végleges megoldást kínál. Ha Dapoxetine készítményt szeretne rendelni, akkor látogasson el weboldalunkon a rendelés menüpontba.